HOND DARF BIOLOGISCH VERSVLEES PUPPY 4,65kg

,

23.95

Product ID: 3503 Categorieën: ,

Dit product is ingevroren en kan alleen worden afgehaald.

DARF bilogisch versvlees PUPPY bestaat uit:

 

kip, rund, lam,kalf. Organen hart,pens,long, lever

 

 

Aangezien er volgens het BARF principe op deze wijze voldoende vitaminen en mineralen binnen zouden moeten komen, wordt er geen premix of iets dergelijks toegevoegd aan DARF. Dit is namelijk in een biologische productie niet toegestaan, daar deze producten vaak niet van biologische origine zijn. Daar het niet toevoegen van een premix, valt DARF  is verpakt in porties van ca 350 gram, en in omdozen van ca 5 kilo.

 

Hoeveel DARF heeft uw dier nodig:

 

Afhankelijk van de grootte, leeftijd, activiteit en behoefte van uw dier adviseren wij om te beginnen met:

Honden ca. 20 á 40 gram DARF per kilo lichaamsgewicht per dag te voeren

Katten ca. 20 á 30 gram DARF per kilo lichaamsgewicht per dag te voeren

De juiste hoeveelheid DARF is per dier verschillend. Voer met “uw ogen”, dat wil zeggen controleer geregeld het gewicht van uw dier, wordt deze te dik, dan voert u iets minder, wordt uw dier te mager, dan voert u iets meer. Bij een dier met een gezond gewicht moet u zonder druk uit te oefenen de ribben licht kunnen voelen.

U kunt dagelijks de gewenste hoeveelheid DARF ontdooien. Het is ontdooid 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Voordat u DARF geeft aan uw dier is het verstandig om het buiten de koelkast even op temperatuur te laten komen. Uw dier zal de DARF dan nog lekkerder vinden en beter verdragen.

 

Waarom DARF:

 

Het vlees van biologisch gehouden dieren staat onder strenge controle van het SKAL. Biologisch gehouden dieren worden niet onnodig belast met antibiotica en andere geneesmiddelen en krijgen biologische voeding te eten. Hierdoor is het vlees van deze dieren rijker aan voedingsstoffen en bevatten ze geen belastende stoffen die uw dier anders ook binnen kan krijgen.

DARF wordt beter opgenomen door het maagdarmstelsel van uw dier, waardoor een gezonde darmflora ontstaat en gezondheidsklachten minder kans krijgen. Tevens zal uw dier een stuk minder ontlasting produceren, die mooi compact is en ook nog eens een stuk minder ruikt.

Honden en katten zijn van nature vleeseters, met DARF voert u uw dier dus volgens zijn natuurlijke behoefte. Hierdoor zorgt u voor een evenwichtige gezondheid en vitaliteit bij uw dier.

DARF is zeer geschikt voor honden en katten met een granen allergie, gezien er geen granen of rijst toegevoegd wordt aan DARF.

Voor honden met een runderallergie zijn er varianten te krijgen waarin geen rund is verwerkt.

DARF gebruikt als natuurlijke calciumbron gemalen kipkarkassen. Hierdoor is de opname van calcium beter dan wanneer er een synthetische calciumbron gebruikt wordt. Honden en katten kunnen de klein gemalen stukjes bot prima verteren.

DARF draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van uw dier omdat uw dier niet belast wordt met toegevoegde stoffen zoals geur-kleur- of smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Hierdoor krijgen allerhande gezondheidsklachten zoals huidklachten, terugkerende oorontstekingen e.d. veel minder kans. Ook zal de vacht van uw dier voller en glanzender worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HOND DARF BIOLOGISCH VERSVLEES PUPPY 4,65kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *