Darf Vol Bites Brokken 20kg

,

64.50

Product ID: 4743 Categorieën: ,

Darf Brokken regular 20 kg

Darf Vol bites regular brokken is een koud geperst hondenbrok, afkomstig van de biologische slager de Groene Weg slagerij (Darf). De verantwoorde én makkelijke vervanger van vers vlees. Vol bites brokken is een hoogwaardige hondenvoeding voor een zeer nette prijs. Deze glutenvrij hondenbrok zijn een gezonde en complete voeding voor de volwassen hond met maar liefst 60% vlees aandeel. Door de hoogwaardige en goed opneembare ingrediënten lijkt deze samengesteld dan ook sterk op de oorspronkelijke natuurlijke voeding van honden en hun genetische voorouder, de wolf, wiens voeding voornamelijk bestaat uit spiervlees en botten van prooidieren en aas. Je kan de Darf brokken ook met vers warm water samenvoegen.

Darf Brokken

Vol bites voor de hond. Per kilo Vol voeding bites brokken is er 3200 gram vers vlees verwerkt. We drogen het verse vlees en persen het daarna direct. Door deze stappen in eigen hand te houden blijven alle gezonde voedingsstoffen in het product. Kunstmatige vitamines en mineralen zijn hierdoor niet nodig. Door het gebruik van verse grondstoffen, kokosolie en krill heeft Vol een lekkere geur en een relatief korte houdbaarheid van 1 jaar. Doordat er zoveel vlees in de Darf brokken zit, zijn deze zachter als reguliere brokken daardoor valt de Darf brokken makkelijker uit elkaar als een standaard brok.

Darf gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten

Bij Darf Vol Bites Voeding geloven ze dat het allerbeste vlees vers én biologisch is. Dat betekent dat koeien heerlijk in de wei grazen, kippen onbeperkt kunnen scharrelen, wild echt wild is en vis zwemt zoals hij hoort te zwemmen (MSC). En dat ook hun voer biologisch is. Maar ook dat we de restanten van onder andere de biologische mensenconsumptie gebruiken. We onze productverpakkingen milieu afbreekbaar maken, geen synthetische kleur- en smaakstoffen toevoegen en zelfs de bezorgroutes worden zo efficiënt mogelijk indgedeeld om uitstoot te beperken. En voor de uitstoot die we veroorzaken, plant Darf een boom.

Verkrijgbaar in

20kg papieren zak
5 kg papieren zak

Ingrediënten Darf brokken:

60%: Kippennekken, rundvlees, lamsvlees, geitenvlees, kippenvlees, runderhart, runderlong, runderpens, runderlever.
15% gedroogde wortel
14% gedroogde appel
5% gierst,
2% krill
2% kokosolie
1% brandnetel
Natuurlijk vitamines en mineralen preparaat: 0.5%, vocht 0,5%

Analyse Darf brokken:

Ruw eiwit: 31%
Ruw vet: 18%
Ruw celstof: 2,72%
Ruw as: 7,19%
Calcium: 1,32%
Fosfor: 0,8%
Vocht: 13,2%

Het voedingsadvies voor de Vol bites brokken is:

Hond < 5 kilo ca 60g per dag = 1.2% van het lichaamsgewicht Hond < 20 kilo ca 220g per dag = 1.1% van het lichaamsgewicht Hond < 40 kilo ca 400g per dag = 1% van het lichaamsgewicht Darf Brokken Advies Let op het voedingsadvies is ten alle tijden een richtlijn van de fabrikant Darf Vol bites. geen enkele hond is hetzelfde wat er voor zorgt dat geen enkele voedingslijn voor de hond hetzelfde is. Heb je een actievere hond dan zul je iets meer moeten voeden en andersom. Zie je dat de hond aan komt dat kun je met stapjes van bijvoorbeeld 10 gram iets minder voeren zie je dat de hond te mager word dan zul je hem ook weer met kleine stapjes van 10 gram bij moeten voeren. Verder vinden wij het belangrijk dat als je overstapt van de ene naar de andere hondenbrok dat je dat geleidelijk doet. Dit houd in dat je de oude brok in het begin nog even zult moeten mengen met de nieuwe brok en dit langzaamaan af zult moet bouwen. De darmen van de hond kunnen namelijk verschillend reageren op de verschillende brok en zullen daarom langzaam moeten wennen. Als de hond eenmaal gewend is aan de brok dat is het mogelijk de verschillende smaken van Darf Brokken onderling af te wisselen. Dit kan zonder problemen. Darf Vol Bites 20 kg EAN 7101129327825 Let op! Kijk altijd goed naar je hond en hou toezicht tijdens het eten en houd rekening met voldoende drinkwater. Bewaar Darf brokken Droog, koel en donker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Darf Vol Bites Brokken 20kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *