BANDIT BIOLOGISCH LAM MIX HOND (480gr)

,

6.30

Product ID: 3952 Categorie├źn: ,

Bandit biologische lammix complete maaltijd voor de hond. Bandit staat voor een zeer hoge kwaliteit van hun grondstoffen en is geschikt voor alle leeftijden en formaten honden. Naast lam, bevat de lammix ook nog zilvervliesrijst en vis.

Samenstelling: Biologisch lam (vlees, botten, pens, hart, lever en niertjes en long), verse vis (niet biologisch), 2% verse bio groenten, 2% bio zilvervliesrijst.

Analytische bestanddelen: eiwit 18%, vocht 60%, vet 13%, as 2,3%, ruwe celstof 4,5%.

Inhoud: 300 gram.

> volwassen honden: 125-150 gram per 10 kg lichaamsgewicht per dag
> pups en zogende honden: 2 tot 3 keer de aanbevolen hoeveelheid voor de volwassen hond

Bandit diervoeding bevat:

> Gemalen Biologische botten met kippenvlees wordt als calciumbron gebruikt in de standaard vleesmix. Dit zijn kippen waar het kipfilet vanaf is gesneden en voor menselijke consumptie is gebruikt. Dit is een hoogwaardig product en geen afvalproduct. Voor de vleesmix Kip worden zelfs complete oude Biologische legkippen gebruikt. Als calciumbron in de Lam en Geit variant worden Lams-Geiten ribben gebruikt.
> Eerste kwaliteit biologisch orgaanvlees wat bestaat uit pens, hart, lever en niertjes van een rund of lam of geit afhankelijk per variant.

> Biologische zilvervliesrijst (niet in alle varianten)die op rijstvelden worden verbouwd waar het gebruik van bestrijdingsmiddelen niet is toegestaan.

> Hoogwaardig spiervlees. Dit is hetzelfde vlees wat u bij uw biologische slager in de vitrine ziet liggen. Het vlees wordt ingekocht bij Europese slachthuizen die onder strenge controle staan.

> Strenggeselecteerde verse biologische groente afgestemd op de dieetvoedingen. De verkrijgbare soort is afhankelijk van het jaargetijde en afkomstig van een zorgboerderij.

> Versgevangen vis.

> Zuivere biologische maiskiemolie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BANDIT BIOLOGISCH LAM MIX HOND (480gr)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *